• bruiloft fotograaf

bruiloft fotograaf pur sang

Al jarenlang ben ik als bruiloft fotograaf een keer of zeven per jaar actief. Het is een fotografische uitdaging van formaat. Daarbij ben ik graag onder de mensen en dat merken ze. Ik kan daardoor zelfs foto-schuwe gasten goed vastleggen.

Mijn meerwaarde ligt in een doorleefd verslag van een bruiloft. De sprankelende momenten, de gasten die het verdienen om goed op de foto te staan, allerlei bepalende details die je als paar soms niet eens meemaakt, dat is waar ik voor ga.

Net als deze bruidegom pink ook ik wel een traantje weg tijdens een bruiloft, en dat terwijl ik ‘gewoon’ mijn werk aan het doen ben. Ik zie het als een voorrecht om vanuit emotie mijn werk te kunnen doen. Het maakt het zo echt, zo wezenlijk.

Tijdens het feest openen mensen helemaal. Daar leven ze hun volle vreugde, zetten ze alles aan de kant. Een buitenkansje voor de fotograaf! Makkelijk is het niet hoor om echt goede feestfoto’s te maken. Maar ik duik de dansvloer op en schiet erop los.

Kijk hoe ik werk bij de FAQ’s: vraag de bruidsfotograafkrenten uit de pap

Nogal wat fotografen hebben een broertje dood aan bruiloft fotografie. Voor mij zijn het de krenten uit de pap. Ik ben ervoor geboren om me mee te laten voeren in zowel de intimiteit als het feestgedruis van een bruiloft om daar mijn creativiteit uit te vieren.

Al op mijn twaalfde fotografeerde ik klassenfuiven, zoals dat toen heette. Ook in mijn gewone leven is het een natuurlijk gebaar om om tijdens een feest de camera te grijpen. Menige verjaardag heb ik zo bezocht. Een set fraaie feestfoto’s en portretten van gasten is dan het resultaat. Die foto’s worden dan weer doorgestuurd naar de gasten. Zo zijn veel mensen blij van mijn cadeau.

Precies dat heb ik voor ogen als bruiloft fotograaf.